Subscribe News Feed Subscribe Comments

Amber Chia - 3 Bulan!"YA, saya hamil tiga bulan!" demikian coretan Amber Chia di laman blog terbarunya www.amberchia.tv yang dilancarkan baru-baru ini. Model antarabangsa, Amber dan suaminya, Adrian Wong tidak dapat membendung kegembiraan mereka lagi lalu menjadikan blog itu sebagai saluran rasmi untuk berkongsi dengan peminatnya mengenai berita gembira tersebut.

Pasangan itu baru-baru ini melangsungkan perkahwinan mereka secara rahsia di Bali dan sekarang berita dia hamil menjadikan berita itu kegembiraan berganda. Di blognya, Amber memuatkan foto perutnya yang telah berisi. Ia diambil semasa satu sesi penggambaran rambut Centro Hair Studio’s 2010 oleh Eric dari Blink Studio.

Amber berkata, dia hanya mengetahui dirinya hamil selepas perkahwinannya. Detik tersebut katanya, dia ingin memberitahu semua orang mengenainya. Namun Amber dan Adrian mengambil keputusan untuk memfokus kepada perkahwinan yang akan dikenang mereka sampai bila-bila. Dan mereka bercadang untuk mengumumkan apabila masanya bersesuaian.kredit to izyan.com

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}