Subscribe News Feed Subscribe Comments

Awards lagik...





Terdapat 2 kategori yang akan sy sampaikan sekali gus pada hari ini... dan kenapa sy bagi award nih kepada dorang adalah kerana usaha mereka yang xputus2 nak mengUPDATE serta menBEAUTYpul kan blog mereka so you are XXtra Ordinary Blogger...!!
Pastuh Award kedua ni sy berikan kerana erm well of course la sy suka blog kamooo.... xjemu2 nak baca post korang.. menarikss.. dan.. erm cukup la.. kembang nanti idung meka... cett..
So award ni ku tujukan kepada
1.) Adriana - Riana cukuplah amukan Miss Trinidad and Tobaggo ko iteww.. amik award nih tunjukkan pada satu dunia yg ko ni memang XXXtra ordinary blogger.. wah apsal triple X's nih..? paham2 la...
2.) Lovess - Lobesss walaupoonn ko membuatkan suma rakyat jelata SFC pgl haku VIVI..!!! (cet kaw..) iteww tidakss menganggu kredibiliti aku sebagai BLOGGER yg macho tp HANCOr..!! jaga ko ARY...
3.) Kose - eventhough ko Model TERLAMPAU.. tp ko sbg Presiden x terlampau pon... cuma terlebih jak.. walauppoonnn... hikhik... xder la... sbb X Factor tu ader kot... pandai2 jer aku ckp X-factor.. padahal xtaw apa2 poonn... hikhik..
So tahniah kepada korang suma... so cuba lagik la nak menawan hati ku utk mengAPPRECIATE kerja korang k... hahaha... nih award klu korang nak PASS ke blogger laen terpulang lah.. x kisah...

-cheers-

6 comments:

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

wahhhh viviiiiii...dapat award lagi aku..hehekkss..thankss brO! sayang ko...hehehe...kiss skit! muahhkkss!! wakakaka..larikkkkk!!! =P

Kos Serani said...

VIR terima kasih banyak...terharu sangat2...Award ini aku dedikasikan pada semua peminat Stacy dan juga ahli STACY'S FRENZ yg selama ini menjadi sumber kekuatanku.

Virgonz said...

Abg Ary... wah Abg...?? adooii skema gilakss bueekkss... sot kaw... klu nk makan sup selipar ... cuba datang dekat..!! wakaka..

Virgonz said...

wah.. sy yg patut terima kasih kat ko KOS.. sbb sama2 ngan STACY FRENDZ (KL), korang very loyal support Stacy x kira penat ker busy ker gempa bumi ker... hikhik...

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

vivi...cedapppx sup slipar tu??? kalau cedap bulehhh saja aku dekat..bak kata stacy...wakakkaa =P

Virgonz said...

adoiii.. Ary... sup selipar xder la sesedap KFC tp bleh tahan la...

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}