Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tag darik nebe....

Nih tag lebih kurang mcm yang c Gobek bagi ari tuh.. so mana2 yang mcm sama jak haku xjawab la k.. refer to tag gbek hikhikss…

huhuhuh skunk nih tgl tag dari gbek yg satu lagi tuh... adeeii gbke rilekkss ko ah...


a) 7 fakta tentang aku

1. 3 dari lima adik beradik?
2. Kiut wakakak statementzz membuak2.
3. Lelaki.. konfom…!!
4. Bdk Kadazan
5. Ada blog.. nih – http://headhunters89.blogspot.com
6. Kaler hitam dan orange kaler kegermaran
7. Suka travel.. pusing2 satu donia.. wahhahaha,


b) 7 perkara menakutkan aku di duniawi ini

1. God
2. Mati dalam keadaan yang mengerikan
3. Kesorangan dlm donia ini…
4. Xdpt melihat
5. Dunia tetiber gelap semacam
6. Takot berlaku ssuatu yg xbaek ke atas family (palis2.. knocking wood)
7. Taknk kehilangan family tersyg.. (palis2..)


c) 7 lagu yg paling aku layan

-refer to tag dari gobek-


d) 7 perkara yg aku selalu sebut

-refer to tag dari gobek-


e) 7 perkara yg bernilai bg aku...guess wut??

1. parents
2. Adik beradik
3. Sedara mara
4. best fren
5. kengkawan
6. laptop
7. Handpphone…!!


f)7 org untuk siapkan tag ni
kali ni aku nak try tag kat selebriti kita..

huhhu hope dorang akan wat tag ni walaupun busy ….
Huhuuu

1. Abg Manz
2. Aznil Nawawi
3. Heliza AF5
4. Haziq AF4
5. IZ OIAM
6. Mr Manager
7. Ifa Raziah

Hope selebriti kat atas ni leh luangkan masa wat tag vir nih k… heheee..

-cheers-

2 comments:

nebess said...

wakakakakaka..pandainyaaaa!!!!
men tag jaaa..

Virgonz said...

pandaikan... hehehe,,, uik pa yang pandai...?? wakaka

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}