Subscribe News Feed Subscribe Comments

5 MOST IMPORTANT THINGS IN MY LIFE (TAG DR NebeKU huhu…)

Sila paste 5 gambar benda yang agak penting dalam hidup.Pastikan gambar yang di snap sendiri, bukan copy dari mana-mana, dan adalah barang anda.Terangkan kenapa benda itu berharga bagi anda.Tag 5 rakan yang lain.


Ok first of all I would like to say sorry to my dear Nebe.. huhuhu… sorry lambat buat huhuhu… Vir busy sesangat… assignment berlambak… hiks… walaupun garang2 tu yang keluar CUN tuh hiks… wakaka..
.

1st bende or perkara yang paling penting dalam hidupku adalah my Family.. huhuhu… tanpa meka nih saper la sy kat donia ini… huhuhu…. Sayang sangat kat meka…
(NIE XLETAK PIC HIKS...... MY FAMILY IS FOR ME ONLY WAKAKA...)
.
2nd adalah my laptop huhu… ni COMPAQ gak baru jer beli time PC FAIR December lepas huhuhu… sayang sangat laptop nih… huhuhu… time tuh gak beli nih CELCOM BROADBAND yang paling besh nyer serial no nyer adalah 0901989 my birthday huhuhuhu… hebatkan…?? Wakakaka
.

.

.
3rd My Camera.. huhu… OLYMPUS FE-360 erm camera nih baru jak beli minggu lepas huhuhuu… nig ne wit sendirik tau adoooiii… hehe.. sangat puas hati wakaka.. sbb aku bkn la photographer yg professional… amatur jer so dapat camera mcm nih pun dah berpuas hati ..hiks…
.

.

.
4th erm… My phone… erm ni lah HP yg sgt2 gue sayangi huhuhu.. model Nokia N7650… hahaha lama dah dier bersma denganku tidak kisah suka duka… huhu.. kat toilet xleh bawa.. kang masookkk lubang tuh naya aku wakakka…

.

.

.
5th yang terakhir dan juga aku sayangi adalah MP4 ku hiks…. Best leh tgk video wakaka… video apa tuh ah?? Erm.. ni poonn beli time PC FAIR tapi 2 tahun yang lalu la…. Hiks…

.


.

.
So nk timer kasih kat nebe sebab bagi tag ni.. ske sangat hehe.. so aku nak bagi tag ni kepada HAORI…NAKA…LOVESS…MYRA…RAMM


.

.
-cheers-

2 comments:

n e b e said...

thnks..c u nxt tag!

Virgonz said...

ok2.. hiks... looking forward for it... hiks..

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}