Subscribe News Feed Subscribe Comments

My College event - Tabungku PALESTIN !

Erm hari ni kat kolej ada wat satu majlis untuk membantu mangsa-mangsa perang kat PALESTIN dan majlis ni dinamakan “TABUNGKU PALESTIN” di anjurkan oleh MPP kolej huhuhu…

Ni member gak nama dia AMIT tgh berucap ker tido nih…??

.

.

Sedekahkan al-fatihah kepada mangsa korban…

.

.

astaga tertanggal plak.. hahaha

.

.

Pengetua Kolej PTPL Sabah En Hishamuddin Abdullah

-PEACE NO WAR !-
.
.





astaga minuman seasoned pun mau boikot kah..?? hahaha

.

.

wah berposing plak

.

.

Bh pose jak la ko FAUZI hahaha…

.

.

Perasmian.. erm yakah?? Haha

.
.

Tabungku Palestin

.

.

ni plak sketsa ringkas mengenai kekejaman kat Palestin

.

.




adedeh nasib korang x amik kesempatan dalam kesempitan wakaka…

.

.



diBLURRkan huhu (padahal camera nih yg amik x jelas waakaa..) pompuan tuh jerit… ISRAELI…ISRAELI…ISRAELI…!!!

Sedih gak tgk sketsa ni tersentuh hatiku.. apa tak nya insan2 yang x berdosa jadik mangsa huhu.. klu nk bunuh yang penjahat jan la g bunuh org laen.. huhuhuu..


Peace…!!

.

.

huhu… ni Tn Hisham menandatangani banner memboikot ISRAEL dan PEACE NO WAR !

.

.

diikuti oleh lecturer2…

.

.



ni SIR yang menjadik kegilaan ramai student wakak.. mati la klu Sir Don Nampak nih haha… aik Fauzi ko x habis2 pose.. wakaka..

.

.


banner itu…

.

.

PEACE….. (carik mana tandatangan sy… hahaha..)

.

.

…..NO WAR

.

.

gadess2 wakaka

.
.

erm… kecik jak peace tuh hahaha..

.
.


ehemm… ehemmm
.

.
Huhu… selesai la citer tuh… hiks… so korang bantu la dengan menyalur kan bantuan kewangan kepada meka… huhu… RM1.00 pun xper.. bernilai bagi meka yang memerlukan… huhuhu…
Pastu time balik sempat snap pics nih.. huhu…


-Kota Kinabalu time senja-







Huhuhu time nih lom g senja btl… tp klu dah samoai masa tuh… satu KK ni akan tukar p warna jingga.. huhuhu… btl x cayer…? Erm nanti la.. cube snap k.. hikss

K la smpai sini jak…

-cheers-

2 comments:

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

wahhhh viiii ! bnyaknya pic ko nih??? hehehehe

wehhh2! yg pakai baju pink pakai tudong tu si fiza ka???

cumil2 eh, cewek kat kolej ko..tambah2 yg pakai baju kurong purple tu ( my kaler tu ) muakakaka =P

sah2 la, yg bertandatangan nama 'eric' tu ko punya sign! cet, mcm la xtau..hahahaha =P

apa2 pon...peace no war! hehe, bagus2 kolej ko nih! harus dipuji...hehehe =)

Virgonz said...

wakaka... byk la bh....

a'ah maya la tuh... hiks...

adeii ketara mah tandatangan gue..

wakaka yeah PEACE..!!

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}