Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tag Awal Tahun dari JJ and OKF..

huhuuuu ni bloomm pun aku sempat nk bernafas udara thn baru tetiber plak kene tag huhu... xper2... hiks.. kali ni aku d tag oleh dua rakan blogger ku... hiks... c JJ ngan Okfind...


Peraturan untuk menerima award ini ialah:


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..



1.)

2) Ceritakn kembali tentang seseorang yang telah memberikan award ni kepada saya?

Well erm tag or award nih diberikan dua org so.... let check it out...

huhuhuu....

Okf erm dia ni la pwen aku first kat SFC.. mauk2 jak aku kat CR dulu tuh.. dia lah first layan aku.. huhu.. smpai sekarang kitorang still kawan.. hiks... Okf ni aku rasa insan yg mementingkan persahabatan.. wah... hiks...

JJ ni plak... adalah adik aku... huhuu... skrang ni dia form 5..!! (sis goodluck SPM ah... jan terlalu online... BF tu kira belakang la...) hiks... sorang yg kuat sangat amik pic sendirik.. hiiks.. ok apa kan? mana tau nanti jdik model.. huhuhuu...

3) 10 Hobi2 ku.. :

- online

- sms

-chatting

- travel

- blogging

- lahir 1989

- urang Sabah.. Aramai ti...!!1

- carik kawan

- suka kaler jingga...hitam...putih...biru...

-erm... suka men bowling..!!

4.) orang yg aku nak tag...

- Haori

- Anip

- Nik

- Kose

- Nucy

-cheers-


2 comments:

okfind88 said...

hehe..tenks vir..hope talian ini akn kekal..

Virgonz said...

kekal.. hiks..

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}