Subscribe News Feed Subscribe Comments

Nine birthday celebration..!!

Huhuhu... jumaat lepas kitorang sambut hari jadi member sorang ni.. baru jak umo 19 tahun ala masih budak bh... wakaka.. so sy nak ucapkan selamat ulang tahun ke-19 utk ko Suzine.. haha
jan ingat dating jak.. wakaka
so kitorang g la celebrate kat Restaurant Lounge kat CP.. sambil tuh ada karaoke gak.. hahah..
so korrang layan la gambar2 kat bawah nih.. hehehe..
ni la dia yg nk sambut birthday tuh...

la... xkiut pun ni satu waakakaka..

woiii apa ni amik2 ah...?


Suzine dan Ziuk.. haha

syiok ni tempat... p la klu korang ada masa...


adooii apsal gambar ni blurr semacam plak...?


ni la scenery kat karaoke lounge itu...


wah cam lampu kat sehati berdansa jak...


lagu pa eh..? lupa wakaka..


Lizia ngan Nine duet lagu bertakhta Di hati..


Birthday girl.. Suzine


wat was inside it?


uikk...?? wonder woman..!!


Shane with Nine...


poco2 time...!!


hahaha merenung apa tuh...?


woii... nak nyanyi ker posing nih..?


ni plak bende pusing2.


hahaha suprise..!!


bukak la...


wakaka... katak tuh...


apa la kat dalam nih ehh...?


lalala... burung hantu plak.. kiut kan..?


hahah kat dalam kuat bunyi so time owg tepon pun kene jerit2 hahaha


posing nampak...??
so korang jan lupa tinggalkan komen k.. hehehe...
-cheers-

2 comments:

RiEnAnEyKoMa said...

wahhh.siok la kamu tue knn...
bha jagn lupa pula t birtday ku arrr..hahahha pada bulan dua nie..ahahaha...

Virgonz said...

syiokk bh... wakakaka

hahaha...

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}