Subscribe News Feed Subscribe Comments

Siaran langsung dari rumah Mrs. X

Wawaaawaawawa... hehehe mesti korang pk sy pun ada join semalam kan? hahaha actually manada sy kat Sabah jauh lorh nak pg sna.... Tp suma tuh x mustahil kan..? hahaha Wanna Thanks to my friend Erry @ Haori yang "membawa" sy melihat sekitar majlis tu semalam hehehe...

dengan berpandukan (ceh) 2 webcams ngan audio sekali.. dapat la sy merasakan suasana malam tu happening la korang..... (thanks to Riana's n Haori's webcam)... jom tgk2 apa yg sy sempat snap.. hehehe

Ni dia Mr. President (Kose) hehehe.. sempat jugak chatting ngan dia...
cam yang satu lagi tu adalah Erry @ Haori.. sy yg mana satu? haha


"Peace to my Vir" erm tu yang Kose text kat aku..
Kat cam yg satu lagi tuh cuba teka perut siapa yg jadik backgound Erry tuh..? kikiki..


Ni percubaan pertama "peace" Kose hehehe tp nampak jari jak...
tp yg paling penting perut cam sebelah still maintain.. hehehe..


thanks Kose... peace to you too....!!
Apa yg Erry gelakkan tuh..?


yup tu dia peace2 kacang pis dari Haori.. hehehe (Cam video conference plak)


tu dia wajah sudah muncul.. Uncle Proboscis punya perut la bah tadi tu cun kan?


Ni yang jeles ni.. Erry sengaja nak tunjuk Trofi kemenangan Stacy kat sy... hohohoh...
kelihatan Mae kat sudut2 tgk gelagat haori bercakap ngan laptop.. wakaka
Uncle still pose perut..


aik spe plak tayang trofi kat cam sebelah tuh..? mesti uncle ni.. kan Erry..?


Entah la Capik sedar @ tidak aksi berposing ngan trofi di amik hahaha..
ada bakat jadi model ko capik..

Time dorang suma g makan.. so klu ada yg kelihatan "lebih besar daripada biasa tu rilek2 la k..


ni Ann cik Temah heheeh... thanks for the peace..


Anip aku kenal gak walaupun xnampak muka ko..
Cian Ann time ni dia sakit, nasib dh amik panadol..


Haori ni busy chatting kat Chatroom, Sopi ngan Ann sempat posing utk majalah HAI.. haha


Time nih Erry tgh tersengih tgk gelagat meka bertiga hohhoho... (Sopi..Ann.Capik..)


Tambah seorang lagi suku sakat dorang yuh c Riana.. hehehe... Ann tambah pening pale eh? still maintain senyuman kan?


Haha... seyes juga....? cam ternampak "wowow" jak


Finally Stacy masuk gak berchatting.. hehee.. apsal muka cam innocent tu Tet..?


suma member SFC mmg terer nyanyi antaranya ni Sofi.. sambil menaip lagi.. fuh.. mantap! Stacy sibuk layan peminat kat Chatroom.. hehehe


cam penat kan muka Stacy..? huhuhu.. balik rumah terus landing kat katil nih..


Ann kembali beraksi, yoh nampak Erry sempat amik pic ngan Stacy..


ni sesi temubual ngan rancangan mana nih Stacy?


tgk Stacy x jemu2 melayan penyokong2 Stacy, hehehe bgs2 jan lupakan kita2 ni..


last but not least, ni la snapshot Stacy yg last sebelum dia balik, dh lewat malam ni. bye2 stacy lain kali nak chat ngan u lagi.. wah..!

Semalam tu memang best la... sedangkan sy yg kat sini (tgk cam) pun leh merasakan bahang (cewah) kemeriahan tuh, sempat gak chat ngan Cherry (Stacy's Sister) tp sampai terlupa nak snap pic dia.. adedeh.. ni lah klu terlampau nerveous.. hahaha..

and again million2 thanks to Erry sbb klu bkn dia mana la sy dpt join semalam hehehe..

k lah nak sambung tido..

-cheers-

2 comments:

chumichugus said...

vir..apasal x ym chumi skali?

Virgonz said...

chumi kat ner smalam? huhuhu... vir manade ym chumi...

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}