Subscribe News Feed Subscribe Comments

been tagged by Haori...

Yeay… been tagged again, well nasib la sy free sekarang… eheheh.. thanks Haori…

1. Anda lebih suka karipap sardin atau karipap kentang ?
- hehehe xpenah makan karipap Sardin la… kentang kowt… (no options haha..)

2. Anda lebih suka air kelapa atau air tebu ?
-hehehe… air tebu kot… tu pasal sy ni SWEET…. (saper nak taste..?)

3. Apa pandangan anda mengenai isu jerawat tumbuh selepas makan kacang ?
-erm kacang tu tumbuh kat permukaan muka kot..? (apa jadi klu aku makan strawberry?)

4. Anda paling tertarik dengan lelaki/perempuan yang mcm mane ?
- sopan santun, berbudi bahasa, pandai jaga hati org tua, pandai memasak… (piiirrrraaah… skema tol jawapan….)

5. Apakah perkara yang wajib anda buat sebelum tido ?
- erm…sebelum aku tido…. Baring dlu.. pastu pakai selimut… menguap….dll…..

[soalan yang memerlukan anda berfikir dengan lebih mendalam]


1. Andaikan ada orang menghina ahli keluarge anda. apakah yang anda akan buat ?
- shit you..! family matters jan campur ah…. (wah sensentip…)

2. Adakah anda akan tolong kawan anda yang dalam kesusahan walaupun dia pernah khianati anda ?
- khianati…? Ermm.. dia masih berani ker nak mintak tlg kat aku…? Klu ya, yes why not.

3. Andaikan besok hari terakhir anda hidup. Apakah perkara yang anda ingin buat sebelum mati?
- astaga, palis2 jauh2 (siap knocking wood lagi..).. esk tu hari terakhir jam brapa? Is it AM or PM..?

4. Adakah anda akan pilih orang yang anda cintai atau orang yang anda sayangi sebagai pasangan hidup ?
- hohoho… (entah) dua2 kot… dia mestilah org yg sy cintai and sayangi…

5. Apakah yang membuatkan anda bersemangat untuk hidup sampai sekarang?
- family for sure… (at this moment)

6. Andaikan masa dapat diputarkan balik, apakah yang anda ingin betolkan ?
- actually I dnt wanna go back past, cos if I changed it, then the future also changed… right..? just deal with it…

7. Adakah anda akan give up jika perkara yang anda lakukan asyik gagal?
- well time budak2 dulu penah give up xnak main beskal sbb asyik jatuh.. (xmasuk topic langsung)

8. Adakah anda akan memaafkan orang yang telah merosakkan kehidupan dan kerjaya anda ?
- please don’t messed up with me… wanna know why..? try me…

9. Andaikan kawan anda menghidap penyakit berjangkit. Adakah anda akan masih bekawan dengan dia?
- yup I still friend with her/him but, klu penyakit tu leh berjangkit melalui sentuhan, u gotta stay away la bha… jan cari penyakit… but It doesn’t mean the friendship is over… faham ka..?


10. Sesetengah orang mengatakan budak-budak amatlah menyusahkan. Apa pandangan anda ?

- yup, sometimes they are distraction and annoying, but sometimes they are very sweet and make u feel like u wanna have baby also… kan….?

-hehehe finally habis juga tag ni… thanks haori….-

Person that I wanna tag is

- Steffy

- SLY

- Josh

- Danelyn

- Juensen

GOOD LUCK…!!

-cheers-

4 comments:

.aku Josh. said...

ingat juga ko sama sya oo...hhehe

Virgonz said...

napa plak lupa? hehhe...

SLY said...

syok pula ni. nnt ah sia buat. XD

this template is better looking! :D

Virgonz said...

ya lorhh.. pening sudah sia mau pikir template nih ...

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}