Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tag dari Riana

Erm lama dah Rania x tag aku.. hehehe... then tetiber harini dia tagged aku plak... (ok la tuh..!) well intresting bh tag kali ni jom tgk apa rules and regulations...


1) Anda perlu "printscreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari. Lagipun berdosa masuk neraka.

2) Beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu.

3) Tag 10 orang. Lebihpun takpe.

4) Itu sahaja.

setelah di print screen kan... ni lah yg muncul.. hehehe.. xder tukar2 eh... hahaha.. erm pasal apa sy suka wallpaper ini...? sebab... sebab... ni lah future kita masa depan (terlalu terpengaruh ngan wall E ni ahaks...) errr xder lah.. sja2 letak wallpaper ni cos menarik n sesuai ngan tema kaler hitam n gelap gitu...

Disamping itu.. Riana turut menghadiahkan award ni kat blog aku... ermmm setahu sy blog sy xder la gila.. tp owner dia yg sot2 (gila2)... terima kasih yeah Rania...

ok sefuluh (wah) org yg nak diTAG adalah :

- Steffy
- SLY
- Chie
- Nucy
- Josh
- Welz
- Danelyn
- Rienaneykoma
- Pijul
- Muff

korang jawab la bersungguh2 k hehehe... good luck.. and BTW happy birthday to my sister STEFFY, hehehe makin tua sdh... biasalah...

-cheers-

4 comments:

.aku Josh. said...

huhuhu..thanks eric...akan ku jawab k..

Virgonz said...

ok... bleh bha hehehe..

StefyAnie said...

thanks bro!!!.. don't call me tua... call me as' matang' instead.. nghihihih .. kekal muda dijiwa okeh!! :D~~~~

Virgonz said...

dalam muda... klu dia luar...? kiki.. ya bha matang la ko..

Blog Widget by LinkWithin
 
Head Hunters The Kadazan Boi ™ | TNB
.FJ_Heading {display: none;} .FJ_TrafFoot {display: none;}